Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se nye billeder fra ‘Avatar: The Last Airbender’

Se nye billeder fra ‘Avatar: The Last Airbender’

19/10/2023 | Flixfilm

Filmatiseringen af ‘Avatar: The Last Airbender’ har været undervejs siden 2018, men nu nærmere premieredatoen sig!

Derfor har Netflix netop frigivet første billeder fra serien, som kan ses nederst i artiklen.

Billederne viser Vandstammerne, Jordriget, Ildlandet og Luftnomader, der der nogle specielt udvalgte mennesker, som kaldes betvingere.

Karakterne inkluderer Daniel Dae Kim som “Fire Lord Ozai,” Paul Sun-Hyung Lee som “General Iroh,” Ken Leung som “Commander Zhao” og Elizabeth Yu som “Princess Azula,” sammen med et nyt billede af Dallas Liu som “Prince Zuko.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien følger Aang (Gordon Cormier), den unge Avatar, mens han lærer at mestre de fire elementer (Vand, Jord, Ild og Luft) for at genoprette balancen i en verden truet af det skræmmende Ildland.

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort, men det bliver i begyndelsen af 2024, og Netflix har annonceret, at første trailer lander om en månedstid.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Det var meningen, at Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie, skulle være en del af Netflix-projektet, men i 2020 blev det offentliggjort at de ikke kunne blive enige om den kreative vision, og derfor forlod ‘Avatar: The Last Airbender’.

Serien produceres af Dan Lin (‘The Lego Movie’, ‘Aladdin’), Lindsey Liberatore (‘Walker’) og Michael Goi (‘Swamp Thing’, ‘American Horror Story’).

‘Avatar: The Last Airbender’ får premiere på Netflix Danmark i 2024.
Skriv kommentar