Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se Sandra Bullock i den stjernespækkede ‘The Unforgivable’

Se Sandra Bullock i den stjernespækkede ‘The Unforgivable’

27/10/2021 | Flixfilm

sandra bullock the unforgivable

Det er ikke mere end få år siden, at skuespilleren Sandra Bullock førte sig frem i Susanne Biers Netflix-film ‘Bird Box’, som endte med at blive én af de mest sete film på streamingtjenesten nogensinde.

Nu er Netflix imidlertid klar med endnu en film med skuespilleren – denne gang som en kriminel, der har siddet 20 år i fængsel.

Se trailer til ‘The Unforgivable’ nederst i artiklen, som også har Vincent D’Onofrio (‘Full Metal Jacket’), Jon Bernthal (‘Fury’) , Richard Thomas (‘It’), Linda Emond (‘Gemini Man’), Aisling Franciosi (‘The Fall’), Rob Morgan (‘Mudbound’) og Viola Davis (‘How to Get Away with Murder’) på rollelisten.

‘The Unforgivable’ følger Ruth Slater (Sandra Bullock), der bliver løsladt fra fængslet og sendt ud i samfundet som dog nægter at glemme hendes fortid. Folk fra hendes hjemby dømmer hende forsat og hendes eneste håb om er, at finde sin lillesøster, hun blev tvunget til at efterlade.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af Nora Fingscheidt, som er et forholdsvis uskrevet blad, men ‘The Unforgivable’ er produceret af Graham King, som vandt en Oscar for sit arbejde på Martin Scorseses stjernespækkede ‘The Departed’ fra 2006.

‘The Unforgivable’ har premiere på Netflix Danmark den 10. december.
Skriv kommentar