Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se sidste trailer til den psykologiske thriller ‘Kastanjemanden’

Se sidste trailer til den psykologiske thriller ‘Kastanjemanden’

13/09/2021 | Flixfilm

kastanjemanden lars rante

Om lidt over 14 dage har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye danske serie ‘Kastanjemanden’, som er skabt Søren Sveistrup, der tidligere har stået bag landeplagen ‘Forbrydelsen’, som blev vist på DR i 2007.

Netflix netop frigivet den sidste trailer i anledning af den snarlige premiere. Find traileren nederst i artiklen.

I ‘Kastanjemanden’ gør politiet en forfærdelig opdagelse i en forstad til København på en stormfuld morgen. Her finder de nemlig en ung kvinde brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille kastanjemand.

Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard), tildelt sagen og forsøger at finde frem til gerningsmanden gennem de seks episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden længe finder de dog et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

De medvirkende inkluderer blandt andre Danica Curcic (‘The Mist’, ‘Equinox’), Mikkel Boe Følsgaard (‘En kongelig affære’, ‘Borgen’), David Dencik, Iben Dorner (‘Borgen’), Lars Ranthe (‘Druk’), David Dencik (‘Chernobyl’, ‘Bond 25: No Time To Die’), Esben Dalgaard, Morten Brovn, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda og Anders Hove.

‘Kastanjemande’n er baseret på Søren Sveistrups anmelderroste debutroman af samme navn, der er blevet oversat til 33 sprog og udgivet i 50 lande. Serien er skabt til Netflix af Søren Sveistrup, Dorte Høgh, David Sandreuter & Mikkel Serup.

Se ‘Kastanjemanden’ på Netflix Danmark fra den 29. september.
Skriv kommentar