Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se spektakulær trailer til ‘Our Planet’

Se spektakulær trailer til ‘Our Planet’

19/03/2019 | Flixfilm

our planet trailer netflix serie danmark‘Our Planet’ er en banebrydende naturhistoriske serie i otte afsnit, som får premiere på Netflix 5. april og nu kan streamingtjenesten løfte sløret for første lange trailer.

Se traileren til den nyskabende dokumentarserie nederst i artiklen.

‘Our Planet’ der indeholder optagelser af dyreliv og habitater som aldrig er blevet vist før — serien afslører, hvorfor naturen har betydning for os alle, og hvad vi skal gøre for at passe på den – fra den fjerne arktiske ødemark over det mystiske dybhav til de uendelige landskaber i Afrika og forskelligartede jungler i Sydamerika.

Dokumentaren fortælles af Sir David Attenborough, som også har givet sin ikoniske stemme til ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det første afsnit af ‘Our Planet’ føres seerne på en rejse fra den brasilianske regnskov til øhavet Svalbard ud for Norge og udforsker, hvordan skrøbelige habitater er forbundet, og hvorfor de alle er afgørende for livets opretholdelse på vores planet.

LÆS OGSÅ   'Stranger Things' kulminerer i femte og sidste sæson

Efterfølgende episoder viser Jordens vigtige økosystemer, eller habitater: de frosne verdener af is, junglerne, det kystnære hav, ørkenerne og græsstepperne, det åbne hav, ferskvandsområder og skove.

Samtidig med lanceringen af serien vil Netflix også frigive film om seriens tilblivelse. Man kan dermed komme med produktionsholdet ud i den imponerende natur.

Optagelserne til det ambitiøse fireårige projekt har fundet sted i mere end 50 lande med et hold på over 600 produktionsfolk fra Silverback Films, som også har lavet ‘Planet Earth’ (‘Vores Planet’), ‘Frozen Planet’ (‘Den Frosne Planet’) og ‘Blue Planet’ (‘Den Blå Planet’).

Se ‘Our Planet’ på Netflix Danmark fra den 5. april.Skriv kommentar