Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se “Steen Hartung” og “Mark Hess” læse ‘Kastanjemanden’

Se “Steen Hartung” og “Mark Hess” læse ‘Kastanjemanden’

12/10/2021 | Flixfilm

kastanjemanden 2 mark hess steen hartung serie danmark

Den danske Netflix-serie ‘Kastanjemanden’, som har den internationale titel ‘The Chestnut Man’ nyder i øjeblikket stor succes på streamingtjenesten.

Den fængende, men modbydelige thrillerserie har ligget på førstepladsen i Danmark over det mest sete på Netflix siden premieren den 29. september.

I udlandet har serien ligget i top 10 i mere end 50 lande, mens den nu ligger på hitlisten i 36 lande. ‘Kastanjemanden’ har dermed tabt lidt momentum, men det er stadig bemærkelsesværdigt at den danske serie klare sig så godt i udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du allerede har fortæret alle 6 episoder og hungrer efter mere, så har Netflix frigivet lidt ekstra bonusmateriale.

Streamingtjenesten har nemlig gjort to videoer tilgængelige på YouTube hvor to af seriens hovedpersoner læser op af bogen ‘Kastanjemanden’, som er skrevet af Søren Sveistrup, og som serien naturligvis er baseret på.

Esben Dalgaard Andersen, der spiller Steen Hartung, faren til den forsvundne datter, medvirker i den ene video, mens efterforskeren Mark Hess, spillet af Mikkel Boe Følsgaard, læser op fra den nervepirrende bog i den anden video.

LÆS OGSÅ   Netflix teaser ny 'Resident Evil'-serie

Der kommer som bekendt ikke en ‘Kastanjemanden’ sæson 2, da Søren Sveistrup kun har skrevet denne ene bog og man skal dermed ikke gøre sig nogle store forhåbninger om en fortsættelse til serien.

I serien gør politiet en forfærdelig opdagelse i en forstad til København på en stormfuld morgen. Her finder de nemlig en ung kvinde brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Inden længe finder de dog et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død.

Se ‘Kastanjemanden‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar