Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se teaser til den banebrydende storserie ‘All The Light We Cannot See’

Se teaser til den banebrydende storserie ‘All The Light We Cannot See’

20/04/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af 2022 kunne vi her på Flixfilm afsløre, at streamingtjenesten Netflix arbejdede på en filmatisering af den Pulitzer Prize-bestselleren ‘All The Light We Cannot See’ aka ‘Alt det lys vi ikke ser’ af Anthony Doerr.

Et år er gået og nu kan Netflix endelig løfte sløret for først teaser til den banebrydende mini-serie som fortæller historien om den ekstraordinære kraft, der ligger i forbindelser mellem mennesker.

Se klippet nederst serien, som er instrueret af Shawn Levy (‘Stranger Things’, ‘Free Guy’) og skrevet af Steven Knight (‘Peaky Blinders’), nederst i artiklen.

‘All The Light We Cannot See’ har Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo (‘The Avengers’), Hugh Laurie (‘House’), Louis Hofmann (‘Dark’) og Lars Eidinger (‘Babylon Berlin’) på rollelisten, som følger den blinde pige Marie-Laure og hendes far Daniel LeBlanc (Ruffalo), der flygter fra Paris efter at tyskerne har besat byen.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig har de en legendarisk diamant som for alt i verden ikke må falde i hænderne på nazisterne.

De forfølges dog af en grusom og egoistisk Gestapo-officer, og derfor finder Marie-Laure og Daniel tilflugt i St. Malo, Frankrig hos en onkel, der transmitterer hemmelige radioudsendelser til modstandsbevægelsen.

Mini-serien er på i alt 4 episoder.

Se ‘All The Light We Cannot See’ aka ‘Alt det lys vi ikke ser’ på Netflix Danmark fra den 2. november.
2 kommentarer til Se teaser til den banebrydende storserie ‘All The Light We Cannot See’

  1. Jesper - kl. 21:56, 20-04-2023:

    På hvilken måde er den banebrydende? Artiklen beskriver ikke hvad det er der gør denne serie så nyskabende i forhold til andre serier.

  2. Karin - kl. 12:23, 21-04-2023:

    Læs bogen, og hvis serien lægger sig tæt op ad historien både stemningsmæssigt og dramatisk, så er den banebrydende. Bogen er et mesterværk.

Skriv kommentar