Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se teaser til den mørke Netflix-serie ‘Ozark’ med Jason Bateman

Se teaser til den mørke Netflix-serie ‘Ozark’ med Jason Bateman

06/06/2017 | Flixfilm

Den 21. juli har Netflix premiere på den nye og dystrer drama-serie ‘Ozark’, som Jason Bateman (Arrested Development) og Laura Linney (The Truman Show) i hovedrollerne.

Ægteparret Marty (Jason Bateman) og Wendy (Laura Linney), og deres teenagebørn Charlotte (Sofia Hublitz) og Jonah (Skylar Gaertner) er en almindelig familie. I hvert fald hvis man ser bort fra Marty, en finansiel rådgiver fra Chicago, hvis job er at hvidvaske penge for Mexicos næststørste narkokarteller. Da tingene begynder at gå skævt må Marty flytte sin familie fra storbyen Chicago til det stille flodområde Missouri Ozarks.

Netflix har udsendt første teaser til ‘Ozark’, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der er på 10 episoder, er skabt af Bill Dubuque (The Judge) og er producer sammen med Chris Mundy (Hell on Wheels, Criminal Minds). Jason Bateman har foruden at spille hovedrollen også været med til at skrive, producere og instruere serien.

LÆS OGSÅ   'The Crown' sæson 5 kommer til november

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endvidere Jason Batemans første hovedrolle i en tv-serie siden ‘Arrested Development’, men det må siges at være en noget andet rolle han spiller i ‘Ozark’ fremfor den kejtede Michael Bluth fra førnævnte serie. Samtidig vender Laura Linney tilbage til tv-verdenen efter at hendes forudgående serie ‘The Big C’ blev droppet i 2013.

Se ‘Ozark’ på Netflix Danmark fra den 21. juli 2017.Skriv kommentar