Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til Guillermo Del Toros ‘Trollhunters: Rise Of The Titans’

Se teaser til Guillermo Del Toros ‘Trollhunters: Rise Of The Titans’

29/04/2021 | Flixfilm

Guillermo Del Toro Trollhunters Rise Of The Titans netflix danmark animationI 2016 havde Netflix premiere på den episke animationsserie ‘Trollhunters‘ (‘Troldejægerne’) fra den virtuose Oscar-vindende instruktør Guillermo Del Toro (‘Pan’s Labyrinth’, ‘The Shape of Water’).

Den efterfølgende Emmy-vindende animationsserie, der handler om Jim og hans bedste venner, der ved et tilfælde finder ud af at der under deres by, er en anden verden hvor gode og onde trolde kæmper mod hinanden, blev hurtigt en stor succes på streamingtjenesten.

Alle sejl var også sat ind eftersom stjerneskuespillerne Kelsey Grammer, Ron Perlman og Mark Hamill var hyret ind til stemmelægning.

I 2017 kunne Guillermo Del Toro dog afsløre, at ‘Trollhunters’ blot var begyndelsen på ‘Tales of Arcadia’-trilogien, som også omfatter serierne ‘3 Below‘ og Wizards‘.

Trilogien er færdig, men nu kommer filmen ‘Trollhunters: Rise Of The Titans’, der sætter et sidste punktum for den fantasifulde saga og univers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animationsfilmen har premiere den 21. juli og nederst i artiklen kan du se en teaser-trailer.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

‘Trollhunters: Rise Of The Titans’ foregår efter begivenhederne i Tales of Arcadia-trilogien, hvor Arcadias helte skal holde sammen for at beskytte menneskeheden mod den onde Arcane Order, der udøver deres mørke og ukontrollerbare magi for at tilkalde de gamle titaner, der truer med at ødelægge verden.

Guillermo Del Toro fortæller i forbindelsen med annonceringen, at filmen bliver en stor, episk og spektakulær afslutning på universet.

Instruktøren er dog slet ikke færdig med sit samarbejde med Netflix. Netop nu arbejder Guillermo på en filmatisering af ‘Pinocchio’ og en horror-serie. Begge titler kommer eksklusivt på Netflix.

‘Trollhunters: Rise Of The Titans’ har premiere på Netflix Danmark den 21. juli.
Skriv kommentar