Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til ny ‘Bird Box’-film

Se teaser til ny ‘Bird Box’-film

07/06/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af sidste måned kunne Netflix løfte sløret for ‘Bird Box Barcelona‘ – en opfølger til det verdensomspændende streaminghit fra Susanne Bier.

Nu kan Netflix så afsløre første teaser til den skrækindjagende film, som kan ses nederst i artiklen.

‘Bird Box Barcelona’ har premiere i Danmark den 14. juli.

Filmen er dog ikke en direkte efterfølger til hitfilmen, men en udvidelse af universet, som den danske instruktør skabte med Sandra Bullock i hovedrollen tilbage i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bird Box Barcelona’ er dog skabt af producerne bag ‘Bird Box’ – David Pastor og Àlex Pastor – og følger Sebastian (Mario Casas) og hans datter kæmpe for sin egen overlevelse gennem Barcelonas øde gader, da en mystisk kraft har udslettet det meste af klodens befolkning.

Da han danner nødvendige alliancer med andre overlevende, og de forsøger at slippe ud af byen, dukker en uventet og endnu mere uhyggelig trussel op – end den vi kender fra ‘Bird Box’.

LÆS OGSÅ:   'Encounters': Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO'er

Foruden Mario Casas medvirker blandt andet også Georgina Campbell (‘Black Mirror’), Diego Calva (‘Babylon’), Michelle Jenner (‘Don’t Be Afraid’) og Naila Schuberth (‘The Sea Inside’) i den nervepirrende spin-off.

Det forventes, at flere ‘Bird Box’-spinoff film og serier vil dukke op i fremtiden og atter udvide universet. Der har tilmed også været rygter om en efterfølger med Sandra Bullock tilbage i hovedrollen og Susanne Bier i instruktørstolen.

Se ‘Bird Box Barcelona’ på Netflix Danmark fra den 14. juli.
Skriv kommentar