Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se teaser til ny ‘Jurassic World’-serie

Se teaser til ny ‘Jurassic World’-serie

28/07/2020 | Flixfilm

Se teaser til ny Jurassic World serieSommeren 2019 kunne Netflix afsløre, at de var gået i gang med at udvikle en animeret action-eventyr-serie, baseret på blockbuster-filmen ‘Jurassic World’ fra 2015.

Nu er streamingtjenesten klar med premieredato og teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ hedder animationsserien, som er produceret af Steven Spielberg og Colin Trevorrow, og handlingen foregår parallelt med tidsforløbet for filmsuccessen ‘Jurassic World’ mens den følger seks teenagere fanget i en ny Adventure Camp på den modsatte side af Isla Nublar.

Som filmens forløb udfolder sig og dinosaurerne slippes løs over hele øen går det op for de unge, at deres overlevelse afhænger af dem selv og hinanden. Uden at kunne komme i kontakt med omverdenen knytter de seks teenagere tætte bånd og går fra at være fremmede til at blive hinandens tætte venner og familie, alt imens de kæmper for at overleve dinosaurerne og opdager dybe hemmeligheder, der kan true verdens sikkerhed.

LÆS OGSÅ   Der kom rekordmange film og serier på Netflix i 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er på otte afsnit og lanceres med danske stemmer, der leveres af blandt andet Sylvester Neye (Darius), Eva Paludan (Brooklynn), Oliver Zhelder Due (Kenji), Helene Moe (Sammy), Oscar Dietz (Ben), Estrid Boittiger (Yasmina), Anna Christiansen (Roxie) og Malte Milner Find (Dave).

Se ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ på Netflix Danmark fra den 18. september.Skriv kommentar