Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til sci-fi-serien ‘Away’ med Hilary Swank

Se teaser til sci-fi-serien ‘Away’ med Hilary Swank

07/07/2020 | Flixfilm

Se teaser til sci fi serien Away med Hilary SwankNetflix har netop frigivet første trailer til deres kommende rum-serie ‘Away’ med den dobbelte Oscar-vinder Hilary Swank i hovedrollen.

‘Away’ har eksklusiv premiere på Netflix den 4. september.

Se teaseren nederst i artiklen.

I en nær fremtid bliver et rumskib sendt til Mars. Det er en mission med meget på spil, så der bliver samlet en besætning af eliteastronauter fra USA, Rusland, Kina, Indien og Storbritannien. Hvis alt går godt, vil de være væk fra deres hjem og deres kære i tre år.

I løbet af denne periode vil deres forhold både på Jorden og i rummet blive sat på en prøve, mens de kæmper for at holde sig i live og holde fokus på menneskehedens vigtigste mål. Hele verden vil holde øje med dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

Foruden Hilary Swank (‘Million Dollar Baby’), medvirker Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu og Monique Curnen i serien, der er på i alt 10 episoder.

‘Away’ er skabt af den visionære hjerne bag ‘Friday Night Lights’ og ‘Parenthood’, Jason Katims, og er en storslået og følelsesladet historie om kærlighed og ofre.

Serien produceres endvidere af Matt Reeves, der netop nu er igang med optagelserne til ‘The Batman’ med Robert Pattinson i hovedrollen som superhelten, som han instruerer og har skrevet manuskriptet til.

Se ‘Away’ på Netflix Danmark fra den 4. september.
Skriv kommentar