Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til sidste sæson af ‘The Witcher’ med Henry Cavill

Se teaser til sidste sæson af ‘The Witcher’ med Henry Cavill

25/04/2023 | Flixfilm

Henry Cavill er tilbage som Geralt af Rivia i sæson 3 af ‘The Witcher’!

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premieredatoen og første teaser til den nye sæson, der som bekendt bliver den sidste sæson med Henry Cavill i hovedrollen som monsterjægeren.

De 5 første episoder af ‘The Witcher’ sæson 3 har premiere den 29. juni, mens de sidste 3 afsnit i sæsonen kommer den 27. juli.

Netflix har ikke afsløret handlingen i den kommende sæson – andet end at alt vil blive forandret!

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Witcher’ handler om witcheren Geralt of Rivia (Cavill), som er en ensom monsterjæger der kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster og som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

I sæson 2 var Geralt overbevist om, at Yennefer mistede livet i slaget ved Sodden, og derfor bringer han prinsesse Cirilla til det sikreste sted, han kender, nemlig hans barndomshjem Kaer Morhen.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'A Family Affair'

Mens kontinentets konger, nisser, mennesker og dæmoner stræber efter herredømmet udenfor murene, skal han beskytte pigen mod noget, der er langt farligere; den mystiske magt, hun besidder indeni.

Fantasy-serien er blandt en af de mest sete serier på Netflix nogensinde, mens vi også i Danmark er vild med universet. Sæson 2 lå på førstepladsen i flere uger efter at den havde premiere i slutningen af 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom at det bliver sidste sæson med Henry Cavill, så slutter serien ikke. Netflix har nemlig fundet en afløser til sæson 4!

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 29. juni.
Skriv kommentar