Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til sidste sæson af ‘You’

Se teaser til sidste sæson af ‘You’

22/06/2023 | Flixfilm

Netflix kunne tidligere på ugen afsløre hvad der venter i den kommende femte og sidste sæson af Netflix-thrillerserien ‘You’.

Det sker i en teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Del 2 af sæson 4, som havde premiere den 10. marts og foregår i London, sluttede med et overraskende gensyn for Joe Goldberg (Penn Badgley), da han sammen med den velhavende enke Kate vender tilbage til New York, hvor hele serien startede i sæson 1.

Tv-serien er bygget på Caroline Kepnes’ populære roman med samme titel og var oprindeligt ikke en del af Netflix’s udvalg. Streamingtjenesten sikrede sig dog rettighederne fra den amerikanske tv-kanal Lifetime og lancerede serien globalt, hvilket resulterede i en enorm succes på verdensplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 4 tilbragte 5 uger på den globale top 10 over de meste sete engelsksprogede serier og ramte top 10 i mere end 90 lande.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

‘You’ handler om en genial boghandler, der krydser veje med en aspirerende forfatter, med ved at bruge internettet og sociale medier til at samle de mest intime detaljer for at komme tæt på hende, bliver en charmerende og akavet forelskelse hurtigt til en besættelse.

Samtidig fjerner han stille og strategisk enhver hindring – og person – på sin vej.

Ud over Badgley består rollebesætningen af Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage og Ed Speleers.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår ‘You’ sæson 5 vil kunne streames.

Se ‘You‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar