Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til tidsrejseeventyret ‘The Adam Project’ med Ryan Reynolds og Mark Ruffalo

Se teaser til tidsrejseeventyret ‘The Adam Project’ med Ryan Reynolds og Mark Ruffalo

11/02/2022 | Flixfilm

adam project netflix film

Fortiden møder fremtiden i den amerikanske sci-fi ‘The Adam Project’, som får premiere på Netflix den 11. marts.

Hvordan kan man redde fremtiden uden at se sin fortid i øjnene? I den stjernespækkede ‘The Adam Project’ går en tidsrejsepilot sammen med sit yngre jeg og sin afdøde far for at slutte fred med fortiden, mens han redder fremtiden.

Tidsrejseeventyret har blandt andet Ryan Reynolds (‘Red Notice’), Mark Ruffalo (‘Avengers: Endgame’), Jennifer Garner (‘Yes Day’), Walker Scobell, Catherine Keener og Zoe Saldaña (‘Avatar’, ‘Avengers: Endgame’) på rollelisten.

Netflix har netop frigivet første teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det fremgår af klippet nedenfor er der tale om et familievenlig actioneventyr, der både byde på hæsblæsende kampe, komedie og spektakulære effekter.

Filmen instrueres af Shawn Levy, der sidste år også stod bag actioneventyret ‘Free Guy’, der ligeledes har Ryan Reynolds i hovedrollen.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Shirley'

‘The Adam Project’ har faktisk længe været på tegnebrættet og klar til at blive filmatiseret. Helt tilbage i 2012 kunne det amerikanske medie Deadline skrive, at Paramount Pictures var forhandlinger med Tom Cruise om at han skulle spille hovedrollen i filmen, der på daværende tidspunkt var navngivet ‘Our Name Is Adam’. Det skete som bekendt ikke og Paramount Pictures overdrog rettigheder til Netflix, der i stedet valgte Ryan Reynolds til hovedrollen.

Se ‘The Adam Project’ på Netflix Danmark fra den 11. marts.
Skriv kommentar