Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se teaser til Zack Snyders zombie-prequel ‘Army of Thieves’

Se teaser til Zack Snyders zombie-prequel ‘Army of Thieves’

26/07/2021 | Flixfilm

army of thieves zack snyderAllerede inden premieren på Zack Snyders zombiefilm ‘Army of the Dead’ havde premiere den 25. maj i år, havde Netflix afsløret, at universet ville blive udvidet med en prequel-film samt en anime-serie.

Nu er Netflix og Zack Snyder imidlertid klar til at løfte sløret for prequel-filmen ‘Army of Thieves’, som får premiere senere på året. Premieredatoen er endnu ikke fastlagt.

Se en teaser-trailer nederst i artiklen.

‘Army of Thieves’ følger Matthias Schweighöfer og hans karakter Ludwig Dieter fra ‘Army of the Dead’, og den tager sit udgangspunkt før begivenhederne i moderfilmen – altså før der overhovedet var et zombieudbrud.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Army of the Dead'

I filmen er Ludwig Dieter kun lige begyndt sin karriere som tyv og bliver hyret af en mystisk kvinde til at udføre en række kup sammen med en gruppe andre håbefulde tyve, der er blandt Interpols mest eftersøgte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen drager de rundt i Europa for at forsøge at åbne de mest legendariske og “umulige” pengeskabe.

‘Army of Thieves’ er instrueret af Matthias Schweighöfer, som altså også spiller hovedrollen, mens den produceres af Deborah Snyder og Zack Snyder.

Der er som nævnt meget mere fra universet i vente og til næste år får anime-serien ‘Army of the Dead: Lost Vegas’ premiere, og den fortæller Scotts (Dave Bautista) oprindelseshistorie og før holdet fra ‘Army of the Dead’ bliver kastet ned i zombiehelvedet i Las Vegas.

Vær klar til ‘Army of Thieves’ og stream ‘Army of the Dead‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar