Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den officielle trailer til ‘The Witcher’ sæson 2 er landet

Den officielle trailer til ‘The Witcher’ sæson 2 er landet

30/10/2021 | Flixfilm

kim bodnia witcher serie netflix

Den episke serie ‘The Witcher’, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper om at overleve og trives, er tilbage med helt nye afsnit den 17. december.

Netflix har netop frigivet den officielle trailer til sæson 2, som kan ses nederst i artiklen.

I den nye sæson er Geralt af Rivia overbevist om, at Yennefer mistede livet i slaget ved Sodden, og derfor bringer han prinsesse Cirilla til det sikreste sted, han kender, nemlig hans barndomshjem Kaer Morhen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens kontinentets konger, nisser, mennesker og dæmoner stræber efter herredømmet udenfor murene, skal han beskytte pigen mod noget, der er langt farligere; den mystiske magt, hun besidder indeni.

Geralt (Henry Cavill) søger derfor råd hos den ældste og mest erfarne witcher og faderfigur, Vesemir, som spilles af danske Kim Bodnia, der blandt andet kendes fra ‘Nattevagten’, ‘Broen’ og ‘Pusher’. Det også ham som er på billedet inkluderet i artiklen, men som kun kort dukker op i traileren.

Foruden Kim Bodnia vender Lars Mikkelsen også tilbage i rollen som Stregobor.

LÆS OGSÅ   Netflix arbejder på 'Ghostbusters'-serie

Rollelisten byder desuden på navne som Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Royce Pierreson (Istredd), Eamonn Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Mecia Simson (Francesca), samt mange flere.

‘The Witcher’ er baseret på de storsælgende fantasy-bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie. Det er historien om tre individers sammenflettede skæbner i den vidstrakte verden ’The Continent’ – En verden hvor godt og ondt ikke altid er lige nemt at identificere.

Fantasy-serien er en kæmpe succes for Netflix og er blandt de 10 mest populære serier på streamingtjenesten. Netflix har tidligere afsløret, at mere end 74 millioner husstande havde kastet sig over første sæson af ‘The Witcher’.

Se ‘The Witcher’ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 17. december.
Skriv kommentar