Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer: Stort rykind i Fuller House sæson 2

Se trailer: Stort rykind i Fuller House sæson 2

02/11/2016 | Flixfilm

fuller-house-saeson-2-nye-afsnit-danmarkStreamingtjenesten Netflix er klar med en ny omgang af Fuller House, som byder på mere sjov og romantik hos familien Tanner. Se traileren til sæson 2, som kan ses på Netflix Danmark fra den 9. december, nederst i artiklen.

I klippet nedenfor kan man se at julen nærmer sig og julestemningen er således helt i top med mistelten, portrætter med julemanden og naturligvis en masse romantisk drama.

Fuller House sæson 2 centrerer sig om den ældste datter i Tanner familien; D.J. (Candace Cameron Bure), som endelig finder ud af hendes følelser for den flotte dylæge Matt (John Brotherton) og hendes gamle flamme Steve (Scott Weinger).

Herudover vender familiens overhoved Danny (Bob Saget) hjem som en fuldblods hiphopper, der kaster rundt med slang-udtryk, mens den yngre søster Steph (Jodie Sweetin) kysser med Jimmy Gibbler, som naturligvis er Kimmy Gibblers ukendte bror.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fuller House, som er en videreudvikling af den klassiske tv-serie Full House (Hænderne Fulde) fra 90’erne, havde premiere på Netflix i februar. Kort efter premieren på sæson 1, kunne streamingtjenesten afsløre at en sæson 2 var på vej.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Wonder'

I Fuller House medvirker bl.a. Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) og Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Jeff Franklin, som ligeledes stod bag den originale Full House, har også været med til at lave Fuller House. Seriens velkendte kendingsmelodi er endvidere blevet genindspillet af den populære popstjerne Carly Rae Jepsen.

Fuller House sæson 2 har premiere på Netflix Danmark den 9. december, hvor alle afsnit vil kunne ses med det samme.Skriv kommentar