Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til årets mest stjernebesatte film; ‘Don’t Look Up’

Se trailer til årets mest stjernebesatte film; ‘Don’t Look Up’

17/11/2021 | Flixfilm

dont look up trailer netflix

Hvis du mangler noget at fordrive ventetiden juleaftensdag eller måske til at slå mave dagen derpå, så har Netflix nok julens bedste bud på underholdning.

Juleaftensdag har streamingtjenesten Netflix nemlig premiere på den vel nok mest stjernebesatte film, der vil udkomme i 2021.

Der er tale Oscar-vinder Adam McKays (‘The Big Short’, ‘Step Brothers’) sci-fi-komedie ‘Don’t Look Up’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se den nye trailer nederst i artiklen.

En astronomistuderende, Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), og hendes professor, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), gør en forbløffende opdagelse – en komet, der kredser i solsystemet.

Problemet er, at den er på direkte kollisionskurs mod Jorden. Det andet problem? Alle er ligeglade. At advare menneskeheden om en planetdræber på størrelse med Mount Everest viser sig at være udfordrende.

Med hjælp fra Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) begiver Kate og Randall sig ud på en presseturné, der tager dem hele vejen fra den ligeglade præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes sykofantiske søn og stabschef, Jason (Jonah Hill), til The Daily Rip – et muntert morgenprogram med Brie (Cate Blanchett) og Jack (Tyler Perry) som værter.

LÆS OGSÅ   Se første billeder fra femte sæson af 'The Crown'

Med kun seks måneder til kometen rammer, viser det sig at være chokerende komisk at håndtere den konstante nyhedscyklus og fange den SoMe-afhængige offentligheds opmærksomhed, før det er for sent. Hvad skal der til for at få verden til bare at … kigge op?!

Foruden allerede nævnte har ‘Don’t Look Up’ også Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (også kendt som Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis og Tomer Sisley i bærende roller.

Inden premieren på Netflix er det også muligt, at fange film på det store lærred da den kommer i udvalgte danske biografer fra den 9. december. Hvilke biografer der præcist er tale om er endnu ikke fastligt.

‘Don’t Look Up’ har premiere på Netflix Danmark den 24. december.Skriv kommentar