Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Aaron Sorkins retsalsdrama ‘The Trial of the Chicago 7’

Se trailer til Aaron Sorkins retsalsdrama ‘The Trial of the Chicago 7’

15/09/2020 | Flixfilm

Se trailer til Aaron Sorkins retsalsdrama The Trial of the Chicago 7Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne og Michael Keaton er i front i den stjernespækkede krimifilm ‘The Trial of the Chicago 7’, som er skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Aaron Sorkin (‘The Social Network‘).

Filmen har eksklusiv premiere på Netflix den 16. oktober, og streamingtjenesten har netop frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Det, der skulle have været en fredfyldt protest ved USA’s demokratiske partis konvent i 1968, endte i et voldeligt sammenstød med politiet og nationalgarden.

Protestens arrangører – herunder Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden og Bobby Seale – blev anklaget for sammensværgelse for at anspore et oprør, og den efterfølgende retssag var en af historiens mest berygtede.

Det var meningen, at ‘The Trial of the Chicago 7’ skulle have ramt biograferne senere i år, men det har coronakrisen sat en umiddelbar stopper for og derfor valgte filmselskabet bag, at sælge filmen til Netflix, som eftersigende betalte 6 millioner dollars (371 millioner danske kroner) for de eksklusive rettigheder.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden tidligere nævnte medvirker også William Hurt, Frank Langella, Mark Rylance, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, John Carroll Lynch og Alex Sharp.

Med Aaron Sorkin i instruktørstolen og det imponerende cast forventer Netflix, at filmen gør sig bemærket den kommende tid når diverse juryer skal til at udvælge årets mest bemærkelsesværdige film.

Se ‘The Trial of the Chicago 7’ på Netflix Danmark fra den 16. oktober.
Skriv kommentar