Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til actionfilmen ‘Sort krabbe’ med danske Dar Salim og David Dencik

Se trailer til actionfilmen ‘Sort krabbe’ med danske Dar Salim og David Dencik

23/02/2022 | Flixfilm

sort krabbe netflix film

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort traileren til den svenske action-thriller ‘Sort krabbe’, der er instrueret af Adam Berg (‘Tales from the Loop’).

Filmen – der har Noomi Rapace (‘What Happened to Monday’) i hovedrollen og både danske Dar Salim (‘Underverden’) og David Dencik (‘Kastanjemanden‘) på rollelisten – lander globalt på Netflix den 18. marts 2022.

Se trailer nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Sort Krabbe’ er en svensk action-thriller, der udspiller sig i en postapokalyptisk verden flået i stykker af klimaforandringer og følger seks soldater på en desperat mission for at gøre en ende på krigen, der har ødelagt deres liv.

Gennem en lang og hård vinter sætter seks soldater livet på spil, da de drager ud på en farlig mission tværs over et frossent øhav for at transportere en mystisk pakke, der kunne gøre en ende på krigen.

LÆS OGSÅ   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

Da de trænger ind på fjendtlig grund, har de ingen idé om, hvilke farer der lurer forude, eller hvem de kan stole på. Men for den tidligere speedskater, der nu er soldat, Caroline Edh, handler missionen om noget helt, helt andet.

Foruden allerede nævnte, medvirker også Jakob Oftebro (‘Brevet til kongen’, ‘Hamilton’, ‘Norsemen’), Erik Enge (‘Tigers’, ‘Broen’), Aliette Opheim (‘Tykkere end vand’, ‘Kalifat) og Ardalan Esmaili (‘Charmøren’, ‘Greyzone’).

Filmen er baseret på romanen ‘Sort Krabbe’ af Jerker Virdborg, som har den internationale titel ‘Black Crab’.

‘Sort Krabbe’ har premiere på Netflix Danmark den 18. marts 2022.

Foto: Jonas AlarikSkriv kommentar