Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til Adam Sandlers anmelderroste film ‘Uncut Gems’

Se trailer til Adam Sandlers anmelderroste film ‘Uncut Gems’

02/11/2019 | Flixfilm

uncut gems netflix adam sandlerDet amerikanske krimikomedie ‘Uncut Gems’ med Adam Sandler i hovedrollen får snart premiere på Netflix og i den anledning har Netflix udsendt en trailer.

Find traileren nederst i artiklen.

Det er ikke hver gang, at anmelderne har armene oppe over hovedet når Adam Sandler udgiver en ny film, men denne gang kan kritikere slet ikke få armene ned! Adam Sandler skamroses nemlig for sin præstation i ‘Uncut Gems’, som er blevet kaldt alt fra fortryllende til et mesterværk.

På det anerkendte filmside Rotten Tomatoes, som samler anmeldelser fra diverse medier, har ‘Uncut Gems’ på nuværende tidspunkt en bedømmelse 94% baseret på mere end 50 anmeldelser. Det er første gang i mange år, at en film med Adam Sandler i front får så høj en bedømmelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premieredatoen er ikke helt fastlagt, men der går rygter om at den kan streames fra den 13. december efter en kortere periode i udvalgte biografer.

LÆS OGSÅ   'Beverly Hills Cop 4' skrider fremad

‘Uncut Gems’ havde verdenspremiere på Telluride Film Festival i august, handler om den karismatiske juveler Howard Ratner (Adam Sandler), der altid er på udkig efter at gøre en god handel og tage chancer for at få mest udbytte. Det er dog ikke nemt at balancere det risikofyldte liv med job, familien og modstandere.

Filmen er skabt af Safdie Brothers, som tidligere har gjort sig bemærket med ‘Good Time‘, som kan ses eksklusivt på Netflix og ‘Heaven Knows What’

Det forventes, at ‘Uncut Gems’ kan ses på Netflix Danmark i december 2019.Skriv kommentar