Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til afslutningen på ‘Papirhuset’

Se trailer til afslutningen på ‘Papirhuset’

04/11/2021 | Flixfilm

sidste afsnit papirhuset

Efter mere end 30 episoder er det snart slut med én af Netflix’ absolut mest populære serier.

De sidste 5 afsnit af ‘Papirhuset’ aka ‘Money Heist’ lander nemlig på streamingtjenesten i begyndelsen af december og dermed bliver der sat et sidste punktum for den spanske hit-serie.

I anledning af den snarlige premiere på de sidste afsnit har Netflix netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Baseret på traileren lader det til at blive en spændingsmættet og actionfyldt afslutning på serien, som havde premiere tilbage i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad der begyndte som et almindeligt røveri ender med krig, lyder det i beskrivelsen fra Netflix om ‘Papirhuset’ sæson 5.

Oprindeligt var der kun planlagt de to sæsoner af ‘Papirhuset’, men streamingtjenesten kunne hurtigt bekræfte efter premieren at serien var den mest sete internationale serie – på andet sprog end engelsk – nogensinde på Netflix – på daværende tidspunkt – og det kunne Netflix naturligvis ikke sidde overhørig.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

I 2019 indgik Netflix iøvrigt en samarbejdsaftale med skaberen Alex Pina, som skal udvikle flere spanske film og serier for Netflix. Den første er allerede udgivet; ‘Sky Rojo’, som dog ikke nød samme enorme succes som ‘Papirhuset’, men mon ikke flere spændende serier er på vej?

Se de allersidste afsnit af ‘Papirhuset‘ på Netflix Danmark den 3. december.
Skriv kommentar