Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til anden del af ‘Bridgerton’ sæson 3

Se trailer til anden del af ‘Bridgerton’ sæson 3

05/06/2024 | Flixfilm

Netflix er nu klar til at løfte sløret for de sidste afsnit af ‘Bridgerton’ sæson 3.

Den første halvdel af tredje sæson af ‘Bridgerton’ havde premiere den 16. maj og slog rekord, da den opnåede den største debut i seriens historie med mere end 41 mio. visninger i løbet af de første fire dage.

I anden halvdel følger vi fortsat Colin Bridgerton (Luke Newton) og Penelope Featheringtons (Nicola Coughlan) kærlighedsrejse, og disse sidste fire afsnit får premiere den 13. juni 2024.

Se trailer nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tredje sæson er Colin vendt tilbage fra sine sommerrejser med et nyt look og en seriøs selvsikkerhed. Men han bliver nedslået over at opdage, at Penelope – den eneste person, der altid har værdsat ham, som han var – giver ham den kolde skulder.

LÆS OGSÅ:   Boksekampen mellem Mike Tyson og Jake Paul udsættes

Ivrig efter at vinde hendes venskab tilbage tilbyder Colin at lære Penelope, hvordan hun får mere selvtillid – for at hjælpe hende med at finde en ægtemand i denne sæson. Men da hans lektioner begynder at virke lidt for godt, må Colin gøre op med sig selv, om hans følelser for Penelope virkelig bare er venskabelige.

Penelopes situation kompliceres af bruddet med Eloise (Claudia Jessie), som har fundet en ny, meget uventet ven, mens Penelopes voksende plads i byen gør det endnu sværere at holde hendes Lady Whistledown-alter ego hemmeligt.

Se ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark. De sidste afsnit i sæson 4 har premiere den 13. juni.
Skriv kommentar