Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til anmelderroste ‘Marriage Story’ med Scarlett Johansson og Adam Driver

Se trailer til anmelderroste ‘Marriage Story’ med Scarlett Johansson og Adam Driver

04/09/2019 | Flixfilm

marriage story netlfix danmarkDen 6. december har streamingtjenesten Netflix eksklusiv premiere på skilsmissedramaet ‘Marriage Story’, som er skabt af den anerkendte instruktør Noah Baumbach, som tidligere har høste store roser for ‘The Squid and the Whale’ og ‘The Meyerowitz Stories’.

‘Marriage Story’ har netop har verdenspremiere på Venedig Film Festival og i den anledning har Netflix udsendt to trailers, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen følger teaterinstruktøren Charlie (Adam Driver) og skuespilleren Nicole (Scarlett Johansson), som efter flere års ægteskab har besluttet at lade sig skille. De aftaler, at klare det i god ro og orden, men da Nicole går bag om Charlies ryg og hyrer en advokat, begynder det at slå knuder og kampen om forældremyndigheden over deres søn spidser til.

Efter premieren på Venedig Film Festival har ‘Marriage Story’ udelukkende fået enestående anmeldelser og det beskrives som værende én af Noah Baumbachs bedste film.

LÆS OGSÅ:   Netflix vil lave færre, bedre og billigere film

På Rotten Tomatoes er der indtil videre indsamlet 29 anmeldelser, der har resulteret i en score på de maksimum 100% til den hjertevarme og hjerteskærende skilsmissefilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Scarlett Johansson og Adam Driver medvirker også Laura Dern, Alan Alda og Ray Liotta i filmen.

Netflix har givet biografer lov til at vise filmen inden premieren på streamingtjenesten, men om nogle danske biografer vil benytte sig af dette tilbud vides ikke. Man kunne dog godt forestille sig, at mindre biografer vil sætte den stjernespækkede ‘Marriage Story’ på programmet.

Se ‘Marriage Story’ på Netflix Danmark fra den 6. december.
Skriv kommentar