Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Chadwick Bosemans sidste film ‘Ma Rainey’s Black Bottom’

Se trailer til Chadwick Bosemans sidste film ‘Ma Rainey’s Black Bottom’

20/10/2020 | Flixfilm

Chadwick Bosemans sidste film Ma Raineys Black BottomDen 28. august 2020 døde skuespiller Chadwick Boseman efter et længerevarende kræftforløb.

Inden sin død indspillede skuespilleren ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, som er en eksklusiv Netflix-film, der får premiere den 18. december.

Streamingtjenesten har netop frigivet traileren, som kan ses nederst i artiklen.

‘Ma Rainey’s Black Bottom’ er baseret på teaterstykket af samme navn af den Pulitzer-belønnede August Wilson og følger “Mother of the Blues”, Ma Rainey (Viola Davis), og hendes kontroverser med branchen, der hovedsageligt består af hvide mænd i Chicago i 1920’erne, som er fast besluttet på at kontrollere den legendariske “Mother of the Blues”.

Hun slår sig derfor sammen med ambitiøse trompetist Levee (Chadwick Boseman), der også er klar på et opgør med musikbranchen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dramafilmen er instrueret af George C. Wolfe (‘Ma Rainey’s Black Bottom’) og produceret af skuespilleren Denzel Washington.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Foruden Viola Davis og Chadwick Boseman medvirker også Colman Domingo, Michael Potts, Glynn Turman, Dusan Brown og Taylour Paige.

Det var oprindelig meningen, at ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ skulle være vist for offentligheden i slutningen af august, men grundet Chadwick Boseman død blev visningen aflyst. Filmen er skuespillerens sidste film.

Netflix planlægger, at udsende filmen i biograferne forud for premieren på streamingtjenesten. Det vurderes, at filmen også vil kunne opleves på det store lærred i Danmark i begyndelsen af december.

Se ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ på Netflix Danmark fra den 18. december.
Skriv kommentar