Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘Chilling Adventures of Sabrina’ fra Netflix

Se trailer til ‘Chilling Adventures of Sabrina’ fra Netflix

04/10/2018 | Flixfilm

Netflix er klar med første trailer til deres nyfortolkning af serien ‘Sabrina Skolens Heks’, som også blev vist på dansk tv i de glade 90’er.

Netflix-versionen har fået navnet ‘Chilling Adventures of Sabrina’ og traileren finder du nederst i artiklen.

Baseret på de ca. 2:30 minutters video står det hurtigt klart, at der er tale om en noget andet udgave af ungdomsserien end den som løb over de danske tv-skærme. ‘Chilling Adventures of Sabrina’ er mere mørk og byder på gys og gru, samt fyldt med referencer til klassiske kult-gyserfilm.

Til trods for at serien er mere dyster, så skal man nok ikke forvente at den bliver skrækkelig uhyggelig, da den er lavet af de samme skabere bag ‘Riverdale’, som også kan findes på Netflix og Chilling Adventures of Sabrina’ vil derfor formodentlig have noget af samme stemning.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det yngre publikum, der så og stadig ser den originale ‘Sabrina Skolens Heks’ og var vild med det positive energi, bør dog nok være varsom den nye udgave.

I hovedrollen som den nye “Sabrina” er den 18-årige Kiernan Shipka, som formentlig bedst kendes som Sally Draper i den populære serie ‘Mad Men’, der er halvt mennesker og halvt heks, mens hun prøver at forene de mørke kræfter med livet på Baxter High skolen.

‘The Chilling Adventures of Sabrina’ kan ses op Netflix Danmark fra den 26. oktober.Skriv kommentar