Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Coen-brødrenes nye Netflix-film; ‘The Ballad of Buster Scruggs’

Se trailer til Coen-brødrenes nye Netflix-film; ‘The Ballad of Buster Scruggs’

12/09/2018 | Flixfilm

Coen-brødrene, der har stået bag anerkendte filmmesterværker som ‘No Country for Old Men’, ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’, er på vej med en ny film, som denne gang får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix. Der er tale om western-antologifilmen ‘The Ballad of Buster Scruggs’, som kan ses på Netflix fra den 16. november.

I sidste uge var filmen repræsenteret ved Venedig Film Festival, hvor de to brødre Joel og Ethan Coen vandt prisen for bedste manuskript, og nu kan Netflix således løfte sløret for traileren, som kan ses nederst i artiklen.

‘The Ballad of Buster Scruggs’ er som nævnt en antologifilm, der består af seks små historier, hvor Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly og Tom Waits blandt andet medvirker.

Den ene historie handler f.eks. om en syngende snigskytte, en anden om en guldgraver, mens en tredje handler om en wannabe bankrøver.

LÆS OGSÅ:   Ny 'Ronja Røverdatter'-serie får premieredato

Udover at filmen vandt en pris ved Venedig Film Festival, så blev den også godt modtaget af kritikerne og således er kun én ud af 16 anmeldelser på filmsitet Rotten Tomatoes negativ. ‘The Ballad of Buster Scruggs’ er dermed dømt “fresh” med en bedømmelse på 94%.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joel og Ethan Coen har skrevet, instrueret og produceret ‘The Ballad of Buster Scruggs’, som oprindelig var tiltænkt som en serie, men efterhånden som produktionen skred frem valgte brødrene at ændre den til filmformatet.

Se ‘The Ballad of Buster Scruggs’ på Netflix Danmark fra den 16. november.
Skriv kommentar