Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Concrete Cowboy’ med Idris Elba og ‘Stranger Things’-stjerne

Se trailer til ‘Concrete Cowboy’ med Idris Elba og ‘Stranger Things’-stjerne

17/03/2021 | Flixfilm

concrete cowboy netflix trailerI slutningen af 2020 købte Netflix de eksklusive streamingrettigheder til det anmelderroste western-drama ‘Concrete Cowboy’, som er instrueret af Ricky Staub.

Nu har streamingtjenesten frigivet første trailer til filmen, der vil kunne streames i begyndelsen af april.

Se traileren nederst i artiklen.

‘Concrete Cowboy’, som har Idris Elba (‘The Dark Tower’, ‘Beasts of No Nation‘) og ‘Stranger Things‘-stjernen Caleb McLaughlin i hovedrollerne, følger den 15-årige dreng Cole (McLaughlin) fra Detroit, som bliver sendt til Philadelphia for at bo med sin far Harp (Elba), som han ikke har kendt gennem sin opvækst.

Faderen dyrker en cowboy subkultur – inspireret af den sande Fletcher Street Stables – et urbant samfund med heste – som efterhånden indfinder sin respekt hos Cole.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden tidligere nævnte medvirker også Jharrel Jerome (‘Moonlight’), Lorraine Toussaint (‘Selma’), Byron Bowers (‘Honey Boy’) og Method Man (‘How High’) i ‘Concrete Cowboy’.

Filmen havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival tidligere på året, og baseret på de nuværende anmeldelser er der en fremragende filmoplevelse i vente. Filmen har en bedømmelse på 77% på Rotten Tomatoes baseret på 43 anmeldelser.

‘Concrete Cowboy’ har premiere på Netflix Danmark den 2. april.
Skriv kommentar