Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til David Finchers ‘Mank’

Se trailer til David Finchers ‘Mank’

11/10/2020 | Flixfilm

Se trailer til David Finchers MankStjerneinstruktøren David Fincher (‘Se7en’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’, ‘Mindhunter’) er tilbage med sin første film siden ‘Gone Girl’ fra 2014.

Der er tale om ‘Mank’, som er baseret på et manuskript af David Finchers egen far, Jack Fincher, der skrev filmen inden sin død i 2003 og derfor må betegnes som værende et livsprojekt.

Netflix har netop afsløret, at ‘Mank’ får premiere på streamingtjenesten den 4. december efter en kortere periode i biograferne.

Se en trailer til ‘Mank’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Mank’ følger den Oscar-vindende manuskriptforfatter Herman Mankiewicz, der skrev mesterværket ‘Citizen Kane’, som anses for at være én af de bedste film nogensiden, samt den turbulente proces, som blandt andet skete i samarbejde med Orson Welles i 1941.

LÆS OGSÅ   Lindsay Lohan fyrer op for julestemningen i 'Falling For Christmas'

I hovedrollen som den alkoholiske Herman Mankiewicz ses Gary Oldman, mens han får selskab af Amanda Seyfried, Lily Collins, Arliss Howard, Tom Pelphrey, Sam Troughton, Ferdinand Kingsley, Tuppence Middleton, Tom Burke og Charles Dance.

Alle holder øje når David Fincher udgiver en ny film og Netflix har dermed også store forventninger til ‘Mank’, som vurderes til at være en selvudnævnt nominering ved de kommende prisoverrækkelser.

Se ‘Mank’ på Netflix Danmark fra den 4. december.Skriv kommentar