Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til David Harbour’s ‘Frankenstein’-parodi

Se trailer til David Harbour’s ‘Frankenstein’-parodi

03/07/2019 | Flixfilm

Frankensteins Monsters Monster Frankenstein netflix danmark trailerDen amerikanske skuespiller David Harbour er kendt for sin rolle som politibetjenten Jim Hopper i ‘Stranger Things’ og senest som Hellboy i filmen af samme navn, der havde biografpremiere tidligere på året.

Nu er David Harbour imidlertid dykket ned i sin fars gamle videoarkiv og fundet det forsvundne og gamle tv-scenespil; ‘Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein.’

Netflix har netop udsendt en trailer til ‘Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein’, der kan ses nederst i artiklen og som får premiere den 16. juli.

Der er naturligvis tale om en overdreven mockumentary hvor David Harbour spiller en fiktiv rolle af sig selv, der graver dybere i sin families historie for at få indsigt i sin fars arv, som byder på mystik og spænding.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein’ vare blot 28 minutter og byder på gæste optrædener fra Alfred Molina, Kate Berlant med flere.

Parodien er skrevet af John Levenstein (‘Arrested Development’, ‘Kroll Show’) mens det instrueres af Daniel Gray Longino (‘Kroll Show’)

Forvent det uventede i denne over-the-top parodi, der nok skal dele vandene. Bedøm selv ud fra traileren nedenfor.

Se ‘Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein’ på Netflix Danmark fra den 16. juli.
Skriv kommentar