Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til de allersidste afsnit af ‘Manifest’

Se trailer til de allersidste afsnit af ‘Manifest’

20/05/2023 | Flixfilm

I 2021 redde Netflix den gådefyldte thrillerserie ‘Manifest’ fra NBC da produktionsselskabet havde valgt at give den kniven.

Netflix kunne i forbindelse med overtagelsen meddele, at de ville lave en fjerde og sidste sæson af serien.

Streamingtjenesten valgte at dele sæsonen over i to. Første del kom i november 2022 og nu kan Netflix afsløre, at de allersidste afsnit er på vej.

De sidste 10 afsnit af ‘Manifest’ sæson 4 har premiere den 4. juni, og nu har Netflix netop frigivet en trailer, der giver et glimt af hvad vi kan forvente os af de sidste episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se traileren nederst i artiklen.

I ‘Manifest’ rammer et passagerfly ind i en skræmmende turbulens. Da besætningen og passagerne efterfølgende lander i lufthavnen opdager flyets 191 passagerer, at der er gået over 5 år.

Dette leder til en kamp mellem det gode og onde i dette mest skræmmende og spændingsfyldte kapitel i ‘Manifest’-serien.

LÆS OGSÅ:   Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium 'Harry Hole'

De sidste del af fjerde sæson er på i alt 10 episoder og derefter er det altså endegyldigt slut med den amerikanske overnaturlige drama-serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien medvirker Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur m.fl.

Selvom Netflix er fastbesluttet på at ‘Manifest’ sæson 4 bliver den sidste, så holder streamingtjenesten øjensynligt en dør åben og er garanteret villige til at kaste sig over en femte sæson hvis serien trods alt bliver et enormt streaminghit – vi får at se!

Se ‘Manifest‘ på Netflix Danmark. Sæson 4, del 2 har premiere den 2. juni.
Skriv kommentar