Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til den geopolitiske thriller ‘Messiah’ med Michelle Monaghan

Se trailer til den geopolitiske thriller ‘Messiah’ med Michelle Monaghan

04/12/2019 | Flixfilm

messiah netflix serie premiere 2020I 2017 kunne Netflix annoncere, at de var påbegyndt produktionen af den episke og spændingsfyldte thriller-serie ‘Messiah’, der udforsker den magt, som indflydelse og tro har i de sociale mediers tidsalder.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar til at løfte sløret for første trailer til serien, som får premiere på Netflix Danmark den 1. januar.

Se trailer nederst i artiklen.

‘Messiah’ har Michelle Monaghan (‘Kiss Kiss Bang Bang’, ‘Gone Baby Gone’, ‘Source Code’) i hovedrollen som CIA-agenten Eva Geller, der opdager, at en mand (Mehdi Dehbi) får international opmærksomhed for offentligt at udføre uforklarlige handlinger, hvorefter hun begynder at efterforske hans baggrund.

Han skaber sig flere og flere tilhængere, som påstår at han udfører mirakler, alt imens at medierne bliver forført af hans karismatiske personlighed. Geller må kæmpe for at opklare, om han virkelig er et guddommeligt væsen eller en lusket bedrager, der er i stand til at ødelægge den geopolitiske verdensorden.

LÆS OGSÅ:   Netflix udsender information om kontodeling

Artiklen fortsætter under annoncen

Som historien udfolder sig, væves flere fortællinger ind i hinanden, og vi møder blandt andet en israelsk efterretningsagent (Tomer Sisley), en Texas-prædikant (John Ortiz) og hans datter (Stefania LaVie Owen), en palæstinensisk flygtning (Sayyid El Alami) og journalisten (Jane Adams), der dækker historien.

I de 10 episoder af ‘Messiah’ medvirker desuden Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney og Beau Bridges.

Serien er skabt af Michael Petroni (‘The Book Thief’), samt den Emmy-vindende Mark Burnett (‘The Voice’), mens den er instrueret af James McTeigue (‘V for Vendetta’).

Se ‘Messiah’ på Netflix Danmark den 1. januar 2020.
Skriv kommentar