Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til den mest actionfyldte Netflix-film nogensinde ‘Red Notice’

Se trailer til den mest actionfyldte Netflix-film nogensinde ‘Red Notice’

22/10/2021 | Flixfilm

red notice premiere netflix action film

Om få uger lander den mest actionfyldte Netflix-film nogensinde – som samtidig er den største filmsatsning nogensinde – på streamingtjenesten.

Der er tale om det stjernespækkede actioneventyr ‘Red Notice’ med The Rock, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne.

Netflix har netop udsendt en ny spændingsmættet trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen, som er instrueret af Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’), er en hæsblæsende actionkomedie om profilekspert fra FBI, John Hartley (The Rock), der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv Nolan Booth (Reynolds) og den snedige forbryder The Bishop (Gadot), som han i årevis har forsøgt at sætte bag lås og slå, men som altid er et skridt foran.

Som det ses i traileren, foregår jagten over hele kloden og sender trioen forbi et dansegulv, et fængsel, junglen og mange andre steder.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'White Noise'

‘Red Notice’ har kostet over 800 millioner kroner at producere, og det er dermed Netflix’ største film nogensinde – aldrig før har streamingtjenesten smidt så mange penge efter en film.

Netflix oplyser, at actionfilmen får premiere i udvalgte biografer fra den 5. november, men på nuværende tidspunkt ser det ikke ud til at nogle danske biografer vil have ‘Red Notice’ på programmet.

Derfor må man vente på at ‘Red Notice’ kan streames på Netflix Danmark fra den 12. november 2021.Skriv kommentar