Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til den nye danske Netflix-film ‘A Beautiful Life’

Se trailer til den nye danske Netflix-film ‘A Beautiful Life’

11/05/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort traileren til den kommende danske spillefilm ‘A Beautiful Life’ med den danske sanger Christopher i sin første hovedrolle nogensinde.

Filmen er instrueret af Mehdi Avaz (‘Toscana’, ‘Mens vi lever’) og har premiere over hele verden på Netflix den 1. juni 2023.

Find klippet nederst i artiklen.

‘A Beautiful Life’ er en spillefilm om Elliott (Christopher), en ung fisker med en ekstraordinær stemme, som får sit livs chance, da den succesfulde og højtprofilerede musikmanager Suzanne opdager ham til en fest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Suzanne sætter Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lily. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lily.

Christopher udtaler i forbindelse med filmen; “Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.”

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Foruden hele Danmarks popidol Christopher i hovedrollen, tæller rollelisten flere kendte navne – heriblandt norske Inga Ibsdotter Lilleaas (‘Kvinder i for store herreskjorter’, ‘Den sidste konge’), Robert-vindende Christine Albeck Børge (‘Ønskebarn’, ‘Ulven kommer), svensk-iranske Ardalan Esmaili (‘Charmøren’, ‘Greyzone’), Sebastian Jessen (‘Kærlighed ved første hik’, ‘Den skaldede frisør’, ‘Mens vi lever’, ‘Alfa’) og Paw Henriksen (‘Hævnen’, ‘Mens vi lever’).

Selvom det er Christopher første hovedrolle så er det ingenlunde sangerens første Netflix-film. Han medvirkede nemlig også i ‘Toscana‘ sammen med Anders Matthesen, som havde premiere på Netflix sidste år.

Se ‘A Beautiful Life’ på Netflix Danmark fra den 1. juni.
1 kommentar til Se trailer til den nye danske Netflix-film ‘A Beautiful Life’

  1. Laura - kl. 20:55, 26-06-2023:

    Jeg synes den er sindssyg god🤩jeg har også kun set den 6 gange på 2 uger🥰🤩❤️og Christopher du spiller mega godt i filmen, og du er meget flotter med skæg ind uden😍🤩
    Elsker dine nye sange hære dem hele tiden❤️
    Kommer der en 2?🤞

Skriv kommentar