Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til den romantiske juleserie ‘Home For Christmas’

Se trailer til den romantiske juleserie ‘Home For Christmas’

20/11/2019 | Flixfilm

hjem til jul netflixStreamingtjenesten Netflix kan i dag offentliggøre den officielle trailer på den nye hyggelige juleserie ‘Home For Christmas’ aka ‘Hjem til jul’

Se klippet nederst i artiklen.

Alle har en kæreste og er parate til at deltage i alle julens familiesammenkomster. Altså lige på nær 30-årige Johanne, der oplever at være den eneste single blandt venner og familie. Men hun er fast besluttet på at at finde den perfekte juledate for at undgå alle de snagende spørgsmål om hendes kærlighedsliv.

Den norske serie, der består af 6 afsnit, har Ida Elise Broch i hovedrollen, som Johanne, og Felix Sandmand (‘Quicksand’), Kingsford Siayor og Mads Sjøgård Pettersen spiller hendes potentielle kærester. Gabrielle Leithaug spiller Johannes bedste ven, Jørgunn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Castet i ‘Hjem til jul’ tæller også danske Ghita Nørby, Stian Blipp, Christian Ruud Kallum, Dennis Storhøi, Anette Hoff, Iselin Shumba, Hege Schøyen, Samantha Gurah, Bjørn Skagestad, Helga Guren, Ragnhild Myntevik, Nader Khademi, Hkeem, Henrik Horge, Ole Christoffer Ertvaag, Line Verndal, Sofie Frøysaa, Herbert Nordrum, Jakob Schøyen Andersen, Sajid Malik, Audun Sandem og Rebekka Nystabakk.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2022)

Serien er instrueret af Per-Olav Sørensen (‘Quicksand’, ‘Nobel’) og co-instrueret af Anne Gutto. Manuskriptforfatterne er Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Fredrik Høyer og Per-Olav Sørensen, der er inspireret af en idé fra Amir Shaheen og Kristian Andersen.

Se ‘Hjem til jul’ på Netflix Danmark fra den 5. december.
Skriv kommentar