Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til den stjernespækkede thriller ‘Windfall’ fra forfatteren bag ‘Se7en’

Se trailer til den stjernespækkede thriller ‘Windfall’ fra forfatteren bag ‘Se7en’

17/02/2022 | Flixfilm

windfall thriller netflix

Streamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for trailer og premiere dato på den kommende ‘Windfall’, som beskrives som værende en Hitchcock-lignende thriller.

Find traileren nederst i artiklen.

Filmen, som har Jason Segel (‘How I Met Your Mother’), Lily Collins (‘Emily in Paris’) og den Oscar-nominerede Jesse Plemons (‘The Power of the Dog’) på rollelisten, handler om et velhavende par, der kommer tilbage fra ferie og finder ud af at deres hjem netop i samme øjeblik er ved at blive udsat for indbrud.

Indbrudstyven (Segel) tager derfor en hurtig beslutning og tager parret som gidsel for at få penge ud af dem, men arrogancen fra tech-millionæren (Plemons) spænder ben for en hurtig flugt.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Windfall’ er instrueret af Charlie McDowell (‘The One I Love’, ‘The Discovery’) men mere interessant er det dog, at manuskriptet af skrevet af Justin Lader (‘The Discovery’) samt Andrew Kevin Walker (‘Brainscan’, ‘Seven’, ‘8MM’, ‘Sleepy Hollow’, ‘The Wolfmam’).

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Shirley'

Det er dermed spændende om den psykologiske thriller bliver ligeså nervepirrende og ildevarslende som Walkers mesterværker ‘Se7en’ og ‘8MM’ med Nicolas Cage.

Både Jesse Plemons og Jason Segel har tidligere samarbejdet med Charlie McDowell i sci-fi-historien ‘The Discovery‘, som netop nu kan streames på Netflix.

‘Windfall’ har premiere på Netflix Danmark den 8. marts.
Skriv kommentar