Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til den (u)hyggelige danske juleserie ‘Nisser’

Se trailer til den (u)hyggelige danske juleserie ‘Nisser’

09/11/2021 | Flixfilm

nisser juleserie netflix

Julen kommer tidligt i år. Dog er det nok ikke helt den jul, du havde regnet med …

Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første serie til den nye danske serie ‘Nisser’, som er en eventyrlig juleserie med et twist af gys!

Se traileren nederst i artiklen.

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Rollelisten tæller Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

‘Nisser’ er på i alt seks afsnit og er skabt og skrevet af Stefan Jaworski ‘Tinka og kongespillet’), instrueret af Roni Ezra (‘Sygeplejeskolen’) og baseret på en original idé af Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo (‘The Rain’).

Se ‘Nisser’ på Netflix Danmark fra den 28. november.
Skriv kommentar