Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til det fantasifulde familiedrama ‘The Water Man’

Se trailer til det fantasifulde familiedrama ‘The Water Man’

13/06/2021 | Flixfilm

the water man netflix trailerNetflix har netop frigivet en trailer til det stjernespækket familiedrama ‘The Water Man’, som er instrueret af skuespiller David Oyelowo (‘Selma’) og produceret af Oprah Winfrey.

Find traileren til filmen, som beskrives som værende et følsomt coming-of-age drama om tab, venskab og behovet for at tro på magi, nederst i artiklen.

‘The Water Man’ kan ses eksklusivt på streamingtjenesten Netflix i Danmark.

11-årige Gunner (Lonnie Chavis) er desperat for at redde sin syge mor (Rosario Dawson) og løber væk hjemmefra for at finde en mytisk statue, som siges at kunne snyde døden, vandmanden hedder den.

Efter at have fået hjælp fra en mystisk lokal pige, Jo (Amiah Miller), rejser de sammen ind i den fjerne Wild Horse-skov – men jo dybere de vover sig ind, jo fremmed og farligere bliver skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   'Ronja Røverdatter' blev ikke den store succes

Deres eneste håb for at vende tilbage, er Gunners far (David Oyelowo), der ikke agter at opgive eftersøgningen og i processen vil opdage, hvem hans søn virkelig er.

Udover at David Oyelowo er bag kameraet så medvirker han også foran i selskab med Rosario Dawson, Lonnie Chavis, Amiah Miller, Alfred Molina, og Maria Bello.

‘The Water Man’ havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival i 2020 og derfor er der allerede en del anmeldelser af filmen tilgængelige. På Rotten Tomatoes har ‘The Water Man’ netop nu en bedømmelse på 77% baseret på flere end 70 anmeldelser.

Se ‘The Water Man’ på Netflix Danmark fra den 9. juli.
Skriv kommentar