Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til det historiske drama ‘The King’ med Timothée Chalamet og Joel Edgerton

Se trailer til det historiske drama ‘The King’ med Timothée Chalamet og Joel Edgerton

10/09/2019 | Flixfilm

timothee chalamet the king poster netflix teaserDen 1. november har streamingtjenesten Netflix premiere på den Shakespeare-inspireret dramafilm ‘The King’ med Timothée Chalamet, Joel Edgerton, Sean Harris, Lily-Rose Depp, Robert Pattinson og Ben Mendelsohn.

‘The King’ havde i sidste uge verdenspremiere på Venedig Film Festival og i den anledning udsendt Netflix en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

David Michôd (‘Animal Kingdom’, ‘War Machine’) har instrueret filmen, som handler om den egensindige prins Henry (Chalamet), der efter farens død, Henry IV (Mendelsohn) må indtage Englands trone for at undgå krig og kaos.

Da ‘The King’ blev vist på Venedig Film Festival modtog den intet mindre end 8 minutters klapsalver til trods for at de umiddelbare anmeldelser ikke tyder på at folk er blevet overrumplet af begejstring.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

Filmen har således en karakter på 75% på Rotten Tomatoes og får følgeskab af bland andet følgende kommentar; “David Michôds seneste periodedrama er muligvis ikke episk, men skuespilpræstationerne er.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har planer om at udsende ‘The King’ i biograferne forud for premiere på streamingtjenesten, men hvorvidt det også gælder danske biografer vides endnu ikke.

Se ‘The King’ på Netflix Danmark fra den 1. november.
Skriv kommentar