Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Enola Holmes’ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill

Se trailer til ‘Enola Holmes’ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill

25/08/2020 | Flixfilm

Se trailer til Enola Holmes med Millie Bobby Brown og Henry CavillDen 23. september har Netflix premiere på den storslået actionkomedie ‘Enola Holmes’ om Sherlock Holmes teenagesøster Enola.

Der er netop blev frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I klippet ses ‘Stranger Things‘-stjernen Millie Bobby Brown i hovedrollen som Enola Holmes, mens hun er i selskab med Sam Claflin (‘The Hunger Games’), Henry Cavill (‘The Witcher‘), Helena Bonham Carter (‘The Crown‘), Fiona Shaw (‘Harry Potter’), Frances de la Tour (Harry Potter’) med flere.

Golden Globe-vinderen Harry Bradbeer (‘Fleabag’, ‘Killing Eve’) har instrueret ‘Enola Holmes’, som er baseret på Nancy Springers bogserie af samme navn, der fortæller historien om Sherlock og Mycroft Holmes’ oprørske søster Enola, der er mindst ligeså begavet som sine brødre som hun hele tiden prøver at overgå.

Jack Thorne (‘Harry Potter and the Cursed Child’) har skrevet manuskriptet, der følger Enola, som må søge hjælp hos hendes ældre brødre da moren sporløst forsvinder på hendes 16-årig fødselsdag. Men da brødrene ikke er særligt interesseret i sagen, gør hun det bedste en smart frygtløs teenager vil gøre … Hun render væk hjemmefra for at finde sin mor i London.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af ‘Enola Holmes’ har ikke været uden problemer da boet til Sir Arthur Conan Doyle, som er forfatter til Sherlock Holmes, sagsøgte streamingtjenesten for overtrædelse af copyright og varemærke.

I klagen skriver sagsøger blandt andet at historierne om Enola ikke er til fri benyttelse og at Netflix har udnyttet deres kreative frihed og blandt andet givet søsteren følelser, hvilket ikke falder i god jord hos arvingerne til Sir Arthur Conan Doyle.

Det er dog øjensynligt ikke noget som har fået Netflix til at ryste på hånden og ‘Enola Holmes’ bliver derfor frigivet som planlagt.

Se ‘Enola Holmes’ på Netflix Danmark fra den 23. september.
Skriv kommentar