Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til episk superhelte-serie fra Netflix; ‘Jupiter’s Legacy’

Se trailer til episk superhelte-serie fra Netflix; ‘Jupiter’s Legacy’

08/04/2021 | Flixfilm

Jupiters Legacy serie netflix danmarkNetflix har netop frigivet første trailer til deres nye kommende stor-serie ‘Jupiter’s Legacy’, som er et episk superheltebrag af Mark Millar.

Se traileren til serien, som lander på Netflix den 7. maj, nederst i artiklen.

Den første generation af superhelte har beskyttet verden i næsten hundrede år. Nu må deres børn videreføre de legendariske idealer, men de unge superhelte har svært ved at leve op til egne og befolkningens forventninger, mens de ihærdigt forsøger at vise deres værd.

Netflix har satset stort på serien, som beskrives til at have samme stemning som ‘Watchmen’ og ‘Kick-Ass’-filmene, og hældt en masse penge i projektet hvilket også kan ses på effekterne i traileren. Håbet er utvivlsomt at serien bliver en så stor succes, at den kan skabe fundament for en større franchise.

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

‘Jupiter’s Legacy’ er baseret på den anmelderroste tegneserie af samme navn fra 2013 af Mark Millar og Frank Quitely, og udviklet, skrevet og instrueret af Steven S. Knight (‘Daredevil’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien, som er på 8 afsnit af en times varighed, har Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter, Ian Quinlan m.fl. på rollelisten.

Mark Millar solgte i 2017 sit tegneserieforlag Millarworld til Netflix, som nu har de eksklusive rettigheder til at filmatisere alle historier der udkommer gennem forlaget.

‘Jupiter’s Legacy’ har premiere på Netflix Dannmark den 7. maj.
Skriv kommentar