Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til femte og sidste sæson af ‘Papirhuset’ – med klip fra København

Se trailer til femte og sidste sæson af ‘Papirhuset’ – med klip fra København

03/08/2021 | Flixfilm

papirhuset koebenhavnStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet traileren til femte og dermed også sidste sæson af den populære serie ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’.

Se klippet nederst i artiklen.

Den endegyldigt sidste sæson af den spanske hit-serie er på i alt 10 episoder.

‘Papirhuset’ sæson 5 deles op i to og første del får premiere 3. september, mens anden og sidste del lander på Netflix den 3. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Flixfilm tidligere har afsløret, så er store dele af den nye sæson er optaget i København, heriblandt i Nyhavn samt Tivoli.

I traileren kan man da også se kort klip fra København, heriblandt en sejltur gennem slotsholmskanal ved Christiansborg Slot, der rummer lokaler til brug for Folketinget, Statsministeriet, Højesteret og Kongehuset.

I femte sæson har banden været lukket inde i den spanske nationalbank i over 100 timer. Mens de har formået at redde Lissabon, så har de mistet en af deres egne. Samtidig er Professoren blevet taget til fange og har for første gang ingen flugtplan.

LÆS OGSÅ   'Dahmer' rammer seertal på over 1 milliard

Alt imens det hele umuligt kan blive værre dukker en ny fjende frem, som er mere magtfuld end nogen de før har stået til ansigt med; nemlig hæren.

Afslutningen på det største røveri i historien nærmer sig, og det, der begyndte som et røveri, vil udvikle sig til en krig.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 3. september.Skriv kommentar