Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til fjerde sæson af ‘Papirhuset’

Se trailer til fjerde sæson af ‘Papirhuset’

15/03/2020 | Flixfilm

Se trailer til fjerde sæson af PapirhusetDen 3. april har fjerde sæson af den populære spanske Netflix-serie ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ eksklusiv premiere på Netflix.

I anledningen af den snarlige premiere har streamingtjenesten netop udsendt en trailer fra den kommende sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Netflix har tidligere afsløret, at ‘Papirhuset’ er den mest sete ikke-engelske serie på Netflix, og der var oprindeligt kun planlagt de to sæsoner af serien, men da den blev et kæmpe streaminghit valgte Netflix, at give skaberen Alex Pina frie hænder til at lave flere sæsoner.

Det er bemærkelsesværdigt at ‘Papirhuset’ er blevet så stor en succes for streamingtjenesten – 34,3 millioner husstande verden over så tredje sæson i løbet af tre uger – da serien som bekendt er på spansk og det derfor er nødvendigt med undertekster for de fleste seere.

Første og anden sæson af ‘Papirhuset’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde, mens sæson 3 fulgte op på gerningen to tre år efter.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år indgik Netflix iøvrigt en samarbejdsaftale med skaberen Alex Pina, som skal udvikle flere spanske film og serier for Netflix – forhåbentlig med samme succes som ‘Papirhuset’.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 3. april.




3 kommentarer til Se trailer til fjerde sæson af ‘Papirhuset’

 1. Frank - kl. 21:02, 15-04-2020:

  Hvis ikke der kommer en sæson 5 er slutningen katastrofal, så vi er sikkert mange der håber på en femte sæson.

 2. Anita - kl. 21:08, 17-05-2020:

  Ja der mangler en sæson 5 for at den slutter ordentligt og ikke med løse ender, hvordan kommer de ud af banken og mødes professoren og Lissabon igen.

 3. claus - kl. 17:08, 03-07-2020:

  Vi mangler en sæson 5.

  Der skal samle alle de løse ender, så man kan åbne for deres Psyke gode og dårlige.
  frastødende eller sympatiske. Hvad sker der i banken og hvem møder hvem

Skriv kommentar