Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til Frank Millers ‘Cursed’

Se trailer til Frank Millers ‘Cursed’

19/06/2020 | Flixfilm

Se trailer til Frank Millers CursedNetflix har netop offentliggjort, at den nye serie ‘Cursed’ som er en nyfortolkning af legenden om King Arthur og baseret på den mest solgte bog med samme navn, får premiere den 17. juli.

Streamingtjenesten har samtidig løftet sløret for første trailer til serien, som er skabt af Tom Wheeler og Frank Miller (‘Sin City’), der kan ses nederst i artiklen.

‘Cursed’ er en coming-of-age historie, hvis temaer kan sammenlignes med dem, vi står overfor i dag: udrydning af den naturlige verden, religiøs terror, meningsløs krig og finde mod til at være i forkant, når alt synes umuligt.

Serien fortælles fra Nimues perspektiv (Katherine Langford) – en ung og mystisk kvinde, der er bestemt til at blive den magtfulde (og tragiske) Lady of the Lake.

Efter sin mors død finder hun en uventet partner i Arthur, en ydmyg lejesoldat. Sammen begynder de på jagten efter Merlin for at udlevere et gammelt sværd. Under rejsen bliver Nimue et symbol på mod og oprør mod både kong Uther og hans røde paladiner.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

På rollelisten finder man Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain) m.fl.

Se ‘Cursed’ på Netflix Danmark fra den 17. juli.
Skriv kommentar