Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til From Dusk Till Dawn sæson 2

Se trailer til From Dusk Till Dawn sæson 2

24/08/2015 | Flixfilm

from dusk till dawn sæson 2 netflix danmarkDen 26. august har anden sæson af den overnaturlige serie From Dusk Till Dawn premiere på Netflix Danmark. Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror, Machete) er endnu en gang manden bag serien og sæsonens 10 afsnit. Se den actionfyldte trailer til sæson 2 nederst i artiklen.

I første sæson af From Dusk Till Dawn fulgte man Seth Gecko og hans voldelige, uforudsigelige bror, Richard “Richie” Gecko, der var eftersøgt for et bankrøveri, og endte på stripklubben Titty Twister, som var indtaget af uhyggelige væsener, der lever af menneskeblod. From Dusk Till Dawn sæson 2 omhandler et nyt kapitel i det overnaturlige Mexico og Texas, hvor bl.a. Danny Trejo dukker op som den genfødte bøddel; The Regulator.

Bemærk venligst, at det ikke er hele sæson 2, som vil kunne ses med det samme ved premiere den. 26. august. Netflix har nemlig indgået et samarbejde med den amerikanske tv-station El Rey, hvilket indebærer, at streamingtjenesten først har ret til at vise episoderne efter at de har været vist på tv. Der kommer dermed ét nyt afsnit hver uge med start d. 26. august, men afsnittene kommer på streamingtjenesten i løbet af mindre end 24 timer efter visningen på tv.

LÆS OGSÅ   Nye Netflix-film i 2023

Serien er baseret på filmenklassikeren From Dusk Till Dawn fra 1996, som også skabt af Robert Rodriguez, samt skrevet af Quentin Tarantino.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se From Dusk Till Dawn sæson 2 på Netflix Danmark fra d. 26. august. Sæson 1 kan ses allerede i dag.Skriv kommentar