Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til julefilmen ‘Klaus’ med stemmer af Lars Mikkelsen og Jonatan Spang

Se trailer til julefilmen ‘Klaus’ med stemmer af Lars Mikkelsen og Jonatan Spang

20/10/2019 | Flixfilm

klaus netflix animation filmI dag har Netflix udsendt traileren til årets store julefilm ‘Klaus’, som er den første originale animationsfilm fra streamingtjenesten, og den er lavet af manden bag succesfilmen ‘Despicable Me’.

Se traileren til ‘Klaus’, som har premiere 15. november, nederst i artiklen,

‘Klaus’ handler om Jesper, der er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden.

Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva, som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus, en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.

LÆS OGSÅ   Der kom rekordmange film og serier på Netflix i 2022

Netflix har sikret at de mindste danske seer kan følge med og derfor udgives filmen også med danske stemmer af bl.a. Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller.

Filmen kan naturligvis også ses med originale stemmer fra Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones, Norm Macdonald og Joan Cusack.

Den animerede julekomedie er instrueret af manden bag ‘Despicable Me’ aka ‘Grusomme Mig’, Sergio Pablos.

Se ‘Klaus’ på Netflix Danmark fra den 15. november. Filmen kan ses med danske stemmer med det samme.Skriv kommentar