Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se trailer til ‘Julestorm’ med Ghita Nørby

Se trailer til ‘Julestorm’ med Ghita Nørby

05/12/2022 | Flixfilm

Dagen før jul bliver en lang række fly i Oslos lufthavn aflyst på grund af en gigantisk snestorm.

Det lyder som et mareridt, men i den nye hjertevarme Netflix-serie ‘Julestorm’ finder de mange strandede passagerer hinanden og skaber et sandt juleeventyr!

‘Julestorm’ har premiere på streamingtjenesten den 16. december og nederst i artiklen kan du se en trailer til juleserien.

Nogle af de strandede er i lufthavnen for at byde deres kære velkommen, nogle for at flyve hjem til deres familier – og andre for at slippe væk fra julen. I år fletter historierne sig sammen

Artiklen fortsætter under annoncen

Men snestormen sætter alt over styr- og uret tikker – kun 24 timer til juleaften – så hvad gør de?

Miniserien, der består af seks episoder á ca. 30 minutter, har stærke danske navne som Ghita Nørby, Maibritt Saerens og Sus Wilkins på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium 'Harry Hole'

Herudover medvirker et stort ensemble af skuespillere fra hele Norden – heriblandt Ida Elise Broch, Jan Gunnar Røise, Alexandra Rapaport, Jon Øigarden, Dennis Storhøi, Ravdeep Singh, Hanna Ardéhn, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Valter Skarsgård, Ibrahim Faal, Talia Angelica Lorentzen, Thea Sofie Loch Næas, Ariadna Cabrol, Kyrre Hellum, Line Verndal og flere.

Serien er skabt af den anerkendte anmelderroste instruktør Per-Olav Sørensen (‘Hjem til jul‘, ‘Quicksand – Størst af alt‘) mens historien er blevet til i samarbejde med den prisvindende norsk/danske forfatter Lars Saabye Christensen, der vandt Nordisk Råds litteraturpris i 2002.

‘Julestorm’ har premiere på Netflix Danmark den 16. december.
Skriv kommentar