Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til komedieserien Love fra Netflix

Se trailer til komedieserien Love fra Netflix

20/01/2016 | Flixfilm

LOVE_VERTICAL_KEYART_USTil februar har streamingtjenesten Netflix premiere på en helt ny, frisk og sjov komedieserie om det moderne forhold. Love hedder serien og den kan ses på Netflix Danmark fra 19. februar og nederst i artiklen kan du se første trailer til komedieserien.

Love følger den pæne Gus (Paul Rust) og den hæmningsløse Mickey (Gillian Jacobs), der begge har haft uheld i kærlighed. Men da de mødes har kærligheden måske alligevel en chance? Mickey og Gus tager seerne på en rejse gennem alle parforholdets facetter: Usikkerhed, intimitet og forpligtelser, samt ungdommens ydmygelser, venskaber og andre ting, man til tider gerne vil undgå – og så er der selvfølgelig masser af kærlighed.

Der er indtilvidere planlagt to sæsoner af Love, hvoraf den første bliver på 10 episoder, mens sæson 2 bliver på 12 episoder. Sæson 2 kommer på Netflix i 2017. Hvert afsnit får iøvrigt en varighed på 30 minutter.

LÆS OGSÅ   10 Netflix-film vi ser frem til i 2021

Serien er skabt af Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up), Paul Rust og Lesley Arfin (Brooklyn 99, Girls), mens Brent Forrester (The Office (US), The Simpsons) er producer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Love på streamingtjenesten Netflix fra 19. februar. Alle afsnit i sæson 1 vil kunne ses med det samme.    Skriv kommentar