Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til kommende horror-serie ‘Bloodride’

Se trailer til kommende horror-serie ‘Bloodride’

05/03/2020 | Flixfilm

bloodride netflix serieFredag den 13. marts har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye norske originale horror-serie ‘Bloodride’.

I forbindelse med den snarlige premiere – hvor alle afsnit kan ses med det samme – har Netflix frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Bloodride’ er en horror antologiserie, hvor hver historie udspiller sig i sit eget realistiske, dog mystiske univers, mens man kommer på en rejse mod det ukendte hvor hvor retningen er uforudsigelig, hvor twist, mysterier, absurditeter og morbid humor finder sted.

Som det ses i traileren, byder serien på klassiske gyser-elementer som en hyttetur i skoven, patienter fra psykiatrisk og mytiske lyde fra kælderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson består af seks unikke fortællinger om rædsel, der bliver fortalt med entusiasme og skandinavisk humor.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2022)

Rollelisten består af forholdsvis ukendte skuespillere som Ine Marie Wilmann (‘Sonja: The White Swan’), Bjørnar Teigen (‘Import-Eksport’) og Emma Spetalen Magnusson (‘Mormor og de åtte ungene’) med flere.

Serien er skabt af Kjetil Indregard, instruktøren bag den norske serie ‘Maniac’, som i 2018 blev genindspillet af Netflix med Emma Stone, Jonah Hill og Justin Theroux på rollelisten.

Se ‘Bloodride’ på Netflix Danmark fra den 13. marts.
Skriv kommentar