Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘La La Land’-instruktørs Netflix-serie ‘The Eddy’

Se trailer til ‘La La Land’-instruktørs Netflix-serie ‘The Eddy’

14/04/2020 | Flixfilm

the eddy serie premiereNetflix har i dag offentliggjort traileren til den nye serie-satsning ‘The Eddy’, der instrueres af Damien Chazelle, som tidligere har stået bag ‘Whiplash‘ og Oscar-vinderen ‘La La Land‘.

Find trailer nederst i artiklen.

‘The Eddy’ beskrives som værende et livligt musikalsk drama om den tidligere musiker Elliot Udo, som nu driver jazzklubben The Eddy i det moderne Paris.

Han kæmper for at holde klubben åben, styre husorkestret og håndtere sin fortid. Men da han finder ud af at partneren har gang i lyssky forretninger kommer det hele ud af kontrol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Miniserien er på i alt 8 episoder og blev præsenteret tilbage i 2017.

Blandt de medvirkende finder man André Holland (‘Moonlight’), Joanna Kulig (‘Cold War’), Amandla Stenberg (‘The Hunger Games’), Leila Bekhti og Tahar Rahim.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 30 – 2020)

Foruden at have den Oscar-vindende instruktør Damien Chazelle i front, så kan ‘The Eddy’ også bryste sig af at være skrevet af den Bafta-vindende Jack Thorne (‘National Treasure’, ‘This is England’, ‘Wonder’) og produceres af den Emmy-vindende Alan Poul (‘Six Feet Under’, ‘The Newsroom’), mens musikken leveres af den Grammy-vindende Glen Ballard (Alanis Morissettes ‘Jagged Little Pill’, Michael Jacksons ‘Bad’).

‘The Eddy’ har premiere på Netflix Danmark den 8. maj.    Skriv kommentar