Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer til ‘La La Land’-instruktørs Netflix-serie ‘The Eddy’

Se trailer til ‘La La Land’-instruktørs Netflix-serie ‘The Eddy’

14/04/2020 | Flixfilm

the eddy serie premiereNetflix har i dag offentliggjort traileren til den nye serie-satsning ‘The Eddy’, der instrueres af Damien Chazelle, som tidligere har stået bag ‘Whiplash‘ og Oscar-vinderen ‘La La Land‘.

Find trailer nederst i artiklen.

‘The Eddy’ beskrives som værende et livligt musikalsk drama om den tidligere musiker Elliot Udo, som nu driver jazzklubben The Eddy i det moderne Paris.

Han kæmper for at holde klubben åben, styre husorkestret og håndtere sin fortid. Men da han finder ud af at partneren har gang i lyssky forretninger kommer det hele ud af kontrol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Miniserien er på i alt 8 episoder og blev præsenteret tilbage i 2017.

Blandt de medvirkende finder man André Holland (‘Moonlight’), Joanna Kulig (‘Cold War’), Amandla Stenberg (‘The Hunger Games’), Leila Bekhti og Tahar Rahim.

LÆS OGSÅ   'Intet nyt fra Vestfronten' nomineret til Oscar for bedste film

Foruden at have den Oscar-vindende instruktør Damien Chazelle i front, så kan ‘The Eddy’ også bryste sig af at være skrevet af den Bafta-vindende Jack Thorne (‘National Treasure’, ‘This is England’, ‘Wonder’) og produceres af den Emmy-vindende Alan Poul (‘Six Feet Under’, ‘The Newsroom’), mens musikken leveres af den Grammy-vindende Glen Ballard (Alanis Morissettes ‘Jagged Little Pill’, Michael Jacksons ‘Bad’).

‘The Eddy’ har premiere på Netflix Danmark den 8. maj.Skriv kommentar